Facebook test VIP app speciaal voor beroemdheden

Facebook logoFacebook is op dit moment een app aan het testen die alleen beschikbaar is voor beroemdheden die actief zijn op het sociale netwerk. De VIP app wordt door een kleine groep bekende gebruikers getest die hiermee hun account kunnen beheren.

Diverse features van de app geven deelnemende gebruikers de mogelijkheid om eenvoudig mobiel berichten die over hun gaan geplaatst door fans te volgen, indien nodig kan er dan snel gereageerd worden op een bepaald bericht en deelgenomen worden aan het gesprek. Het initiatief dient onder andere om bekende gebruikers van het sociale netwerk meer te laten delen op de website en meer mogelijkheden te geven om snel te kunnen reageren. Als bijvoorbeeld een zanger een grote aankondiging doet dan kan op deze manier snel naar alle berichten die over de aankondiging gaan worden gekeken.

Facebook wilde verder op dit moment nog geen details kwijt over de app maar zodra de app en diverse andere features verder worden uitgerold zal er ook meer informatie vrijgegeven worden. Er zijn helaas nog geen screenshots van de VIP app beschikbaar.

Lees meer over: ,