Facebook test feature om locaties op te slaan

Facebook test feature om locaties op te slaan

Facebook lijkt te testen met een nieuwe feature om locaties op te kunnen slaan. Diverse gebruikers hebben een knop 'Save' gespot waarmee een locatie opgeslagen kan worden. Een voorbeeld van de knop zie je hieronder op de pagina van restaurant Frangelico.

Na het opslaan van de locatie wordt deze toegevoegd aan een overzicht.en kunnen daarna eventueel weer gedeeld worden met andere gebruikers op Facebook. De nieuwe knop is zowel gespot in de mobiele applicatie van het sociale netwerk als in de desktopversie.

Het is niet duidelijk of en wanneer deze feature verder zal worden uitgerold door Facebook maar de nieuwe feature kan wel handig zijn om een overzicht van favoriete locaties te maken of een overzicht van locaties die je in de toekomst nog wilt gaan bezoeken.

facebook_locatie_opslaan_mobiel

Chatfunctie

Dan is er nog een andere test gespot met betrekking tot de chatfunctie van het sociale netwerk op de desktop. In de chatfunctie laat Facebook zien of een vriend online is op een mobiel apparaat of op de desktop, zo moet het een stuk duidelijker worden zodra je als gebruiker een bericht stuurt naar een vriend op welk apparaat hij het bericht ontvangt.

facebook_chat_mobile_web

Lees meer over: ,