Facebook test apart nieuwsoverzicht voor berichten van pagina’s

Afgelopen week was er nog het bericht dat Facebook was begonnen met het uitrollen van een nieuwe optie waarmee je als gebruiker geen nieuwe berichten van pagina's en vrienden meer hoeft te missen. Met deze nieuwe optie ingeschakeld krijg je dan een notificatie zodra een pagina of vriend een nieuw bericht op het sociale netwerk plaatst.

Facebook test ondertussen ook met een andere manier waarmee je als gebruiker berichten van pagina's niet hoeft te missen. Diverse gebruikers van het sociale netwerk zien momenteel een extra menu item aan de linkerkant die verwijst naar een apart nieuwsoverzicht met alleen berichten afkomstig van pagina's. Door deze pagina te openen is een nieuwsoverzicht te zien met alleen berichten van pagina's, dit kan handig zijn omdat niet altijd alle berichten afkomstig van gelikte pagina's het reguliere nieuwsoverzicht halen.

Mocht de link nog niet te zien zijn in het menu aan de linkerkant dan kan de nieuwe pagina ook rechtstreeks geopend worden door te gaan naar: www.facebook.com/pages/feed

Lees meer over: ,