Facebook start uitrol privacy shortcuts en nieuw activiteitlogboek

facebook_privacy_logo Facebook is begonnen met het uitrollen van de vorige week aangekondigde nieuwe features, het gaat om de privacy shortcuts en het nieuwe activiteitlogboek. Diverse gebruikers in Nieuw-Zeeland zien momenteel de opties al en Facebook heeft aangegeven dat de features komende week naar alle andere landen worden uitgerold.

Zodra de privacy shortcuts zijn uitgerold zien gebruikers na het inloggen op Facebook.com direct een melding waarin gewezen wordt op de nieuwe knop bovenin de blauwe werkbalk, op deze manier wil het sociale netwerk er zeker van zijn dat alle gebruikers op de hoogte worden gebracht van de nieuwe mogelijkheden. De knop wordt geplaatst tussen de knop om de startpagina te openen en de knop om de instellingen te openen.

Door te klikken op de knop kunnen de belangrijkste instellingen worden bekeken en gewijzigd. Het gaat dan om wie je geplaatste content kan zien, wie contact op mogen nemen en hoe je ervoor kunt zorgen dat een bepaalde gebruiker je niet lastig kan vallen.

facebook_privacy_shortcuts

Lees meer over: