Facebook reacties aanpassen

Het is vanaf nu mogelijk om reacties geplaatst op Facebook later weer aan te passen. Tot op heden kon een geplaatst reactie wel aangepast worden maar was dit alleen mogelijk door snel, binnen enkele seconden, na plaatsing van een reactie te klikken op het kleine kruisje. Een aantal minuten later aanpassen van een reactie was niet mogelijk, alleen verwijderen kon dan nog. Om een eigen geplaatste reactie later te bewerken ga je op het bericht staan met de muis en klik je op het kleine potloodje dat tevoorschijn komt.

Na het klikken op het icoon heb je de keuze om het bericht te bewerken of te verwijderen. Nadat de reactie is gewijzigd komt er een vermelding onder het bericht te staan waarmee wordt aangegeven dat deze gewijzigd is. Door op de link te klikken is te zien wat er precies gewijzigd is, deze link zie je zelf maar ook anderen kunnen zien wat er gewijzigd is. Kan de reactie dus niet door de beugel dan is het dus beter om deze alsnog te verwijderen :-).

Facebook pakt het hiermee iets anders aan dan Google+. Geplaatste berichten op het sociale netwerk kunnen altijd al worden aangepast na plaatsing en ook hier wordt getoond dat het bericht is aangepast echter is hier niet te zien wat er is gewijzigd.

Lees meer over: