Facebook Questions beperkt beschikbaar

Facebook heeft Facebook Questions beschikbaar gemaakt voor een beperkte groep gebruikers. Questions is momenteel in beta en geeft de mogelijkheid om vragen te stellen met eventueel een foto of een poll. Het doel is dat je op deze manier een antwoorden moet kunnen ontvangen van de gehele Facebook community.

Om de vraag bij de juiste mensen te krijgen is er de optie om tags toe te voegen. Als voorbeeld wordt een vraag over camera's gegeven, in dat geval voeg je bijvoorbeeld "Photography" als tag toe. Vragen worden dan getoond aan degene die aangegeven hebben geinteresseerd te zijn in Photography evenals je vrienden.

Kom je een interessante vraag tegen is er de optie om de vraag te volgen. Je ontvangt dan bericht zodra er nieuwe antwoorden zijn geplaatst. Het stemmen op antwoorden kan door te klikken op het groene vinkje of het rode kruisje naast een antwoord.

Vragen zijn altijd voor iedereen beschikbaar. Dat betekent als je een vraag wilt stellen aan je vrienden je het beste gewoon een status update kunt plaatsen.

Lees meer over: