Facebook Paginabeheer voor iOS met fotofilters, stickers en meer

Er is een nieuwe versie van Facebook Paginabeheer voor iOS uitgebracht. Versie 2.0 is volledig vanaf de grond af opnieuw opgezet waardoor de applicatie nu een stuk sneller en gebruiksvriendelijker is geworden. Facebook Paginabeheer werd op 17 mei afgelopen jaar uitgebracht specifiek voor iOS en sinds juni afgelopen jaar is de applicatie te vinden in de Nederlandse App Store van Apple. Een versie voor Android bestaat pas sinds januari.

Het sociale netwerk geeft aan dat je dankzij de update sneller door paginaberichten kunt bladeren en foto's snel kunt openen en sluiten met één veeg vooruit. Wat betreft het plaatsen van nieuwe foto's is de mogelijkheid toegevoegd om deze te bewerken met diverse filters op een vergelijkbare manier als dit kan in de applicatie Facebook Camera.

Als laatste is de mogelijkheid om Emoji en stickers te versturen toegevoegd. Facebook voegde eerder deze week stickers nog toe aan Facebook Messenger voor iOS en Android en eerder al aan de algemene applicatie. Facebook Paginabeheer downloaden kan hier.

facebook_pages_filters

Lees meer over: , ,