Facebook Paginabeheer voor Android uitgebracht

Facebook PaginabeheerIn mei afgelopen jaar kwam Facebook met een applicatie voor de iPhone om pagina's op het sociale netwerk mee te kunnen beheren. Het duurde daarna nog twee maanden voordat Facebook Paginabeheer in het Nederlands beschikbaar kwam.

Sinds de introductie vorig jaar heeft het sociale netwerk het gehouden bij de applicatie voor de iPhone maar nu komt Facebook ook met een applicatie voor Android. Facebook Paginabeheer vereist Android 2.2 of hoger en kan gratis gedownload worden in Google Play. Na het installeren kun je op elke pagina waar je beheerder van bent nieuwe berichten en foto's plaatsen. Verder kun je privéberichten bekijken en op berichten reageren, meldingen over nieuwe activiteiten op je pagina's bekijken evenals statistieken.

Tot op heden was het wel mogelijk om met de algemene applicatie voor Android berichten en reacties te plaatsen op pagina's. Wellicht dat er binnenkort dan ook versies van Facebook Poke en Facebook Camera voor Android gaan komen van het sociale netwerk.

Lees meer over: , ,