Facebook Messenger voor Windows niet meer te downloaden

Facebook Messenger voor Windows niet meer te downloaden

Vorig jaar in maart lanceerde Facebook na enkele maanden testen Facebook Messenger voor Windows 7. In juli vorig jaar volgde ondersteuning voor Windows XP en Windows Vista. Echter met de recente redesign van Facebook Messenger voor Android en voor iOS lijkt het sociale netwerk gestopt te zijn met de chatapplicatie specifiek voor Windows.

De website van Facebook Messenger bevat nu alleen nog links naar de versies voor Android en iOS. In het helpcentrum van het sociale netwerk zijn de pagina's over de chatapplicatie nog wel te vinden echter verwijzen links om de applicatie te downloaden juist weer terug naar de homepage van Facebook Messenger. Het sociale netwerk heeft verder nog geen aankondigingen gedaan over het stoppen van Messenger voor Windows.

Facebook Messenger voor Windows was een kleine eenvoudige chatapplicatie die gedownload en geïnstalleerd kon worden. Na installatie kon er gechat worden met vrienden zonder dat het sociale netwerk hiervoor apart in de browser geopend hoefde te worden.

facebook_messenger_voor_windows

Lees meer over: , ,