Facebook laat je nieuwjaarswensen vast inplannen

Facebook logoJe kent het misschien wel, zodra het nieuwe jaar is begonnen het versturen van nieuwjaarswensen naar vrienden op Facebook. Nu kun je volgende week heel druk berichten gaan versturen midden in de nacht maar het sociale netwerk wil het graag makkelijk voor je maken zodat je deze berichten niet op dat moment allemaal hoeft te gaan versturen.

Facebook heeft namelijk een nieuwe tool online gezet als onderdeel van Facebook Stories waarmee nieuwjaarswensen vast ingepland kunnen worden. Door te gaan naar deze pagina en vervolgens de applicatie toestemming te geven kun je een bericht gaan inplannen. Je begint dan als eerste met het kiezen van een vriend die het bericht moet gaan krijgen zodra het nieuwe jaar is begonnen en eronder typ je dan je eigen bericht, standaard staat hier zelfs al 'Have a Happy New Year and a great 2013!' voor je ingevuld. Eventueel kun je nog enkele foto's aan het bericht toevoegen mocht je dit graag willen.

Na het klikken op de knop 'Send message' staat het bericht ingepland en kun je eventueel nog meer berichten in gaan plannen. De opgegeven ontvangers krijgen dan de ingestelde berichten als een priv├ębericht dan geheel automatisch zodra het nieuwe jaar is begonnen.

facebook_stories

Lees meer over: