Facebook introduceert Support Dashboard

Facebook heeft een nieuw Support Dashboard aangekondigd die dient als plek om een overzicht te bekijken van meldingen die je hebt ingestuurd naar het sociale netwerk.

Het probleem voor gebruikers die een bericht insturen naar het sociale netwerk over zaken in strijd met de richtlijnen is dat het niet duidelijk is wat en of er iets met de melding gedaan wordt. Het nieuwe Support Dashboard moet dit probleem gaan oplossen en zodoende moet het duidelijker worden wat er gedaan is met ingestuurde meldingen.

Te zien is of de melding is ontvangen en of een medewerker van Facebook er naar heeft gekeken. Dit soort meldingen worden 24 per dag, 7 dagen per week in de gaten gehouden in een groot aantal talen. Zodra je melding is bekeken door een medewerker en een beslissing is genomen zal je hierover een notificatie ontvangen zoals hieronder.

Zodra je het Support Dashboard opent zie je op dit moment alleen eventuele meldingen over foto's en timelines. Het nieuwe onderdeel wordt op vrijdag geleidelijk uitgerold..

Lees meer over: