Facebook benadrukt nu dat berichten in map Overige belanden

Facebook benadrukt nu dat berichten in map Overige belanden

Indien je een bericht naar een gebruiker op Facebook wilt gaan sturen waarmee je niet direct bent verbonden dan zal het sociale netwerk nu benadrukken dat het bericht niet aan zal komen in het Postvak van de gebruiker maar in de map Overige. Facebook maakt normaal gesproken zelf een scheiding tussen berichten die afkomstig zijn van vrienden en berichten afkomstig van andere gebruikers waarmee nog geen verbinding bestaat. Dergelijke berichten worden zodoende automatisch geplaatst in de map Overige.

Zodra je nu een bericht wilt gaan sturen naar een gebruiker waarmee je zelf geen verbinding hebt dan zal onder het veld om een nieuw bericht te plaatsen worden benadrukt dat het bericht automatisch in de map Overige van de ontvanger geplaatst zal worden.

Eerder dit jaar experimenteerde Facebook nog met het versturen van berichten tegen betaling. Het is niet duidelijk of dit experiment nog loopt. In dat geval kon tegen betaling ervoor worden gezorgd dat het bericht in het Postvak van de gebruiker zou belanden.

facebook_map_overige

Lees meer over: