Facebook 5.1 uitgebracht voor iPhone, iPad en iPod Touch

Facebook heeft een update uitgebracht van de applicatie voor de iPhone, iPod Touch en iPad. Nieuwe in deze versie van de applicatie is als eerste dat je overal in de applicatie naar links kunt vegen om te zien wie beschikbaar is om een bericht te sturen.

Een andere nieuwe feature is dat je vrienden waar je het meest contact mee hebt kunt markeren als favoriet en het is nu mogelijk om snel meerdere foto's tegelijk te uploaden. Voorheen was het zo dat als je meerdere foto's wilde toevoegen aan een bericht je elke foto apart moest selecteren, nu selecteer je gewoon meerdere foto's tegelijk. Deze feature was al beschikbaar in Facebook Camera voor de iPhone. Wanneer je berichten stuurt dan zie je nu wie beschikbaar is zodat jij en je vrienden weten hoe snel je een antwoord kunt verwachten. Wat niet staat in de release notes is dat er ook filters voor foto's zijn toegevoegd aan de applicatie die eveneens al beschikbaar waren in Facebook Camera.

Als laatste is er een nieuwe feature toegevoegd voor gebruikers in de Verenigde Staten, dit gaat om het kunnen aanschaffen en versturen van cadeau's. Facebook Gifts is sinds eind september beschikbaar voor gebruikers in de Verenigde Staten, afgelopen week werd hier nog de mogelijkheid aan toegevoegd door Facebook om te doneren aan goede doelen.

Bron screenshot: The Next Web

Lees meer over: , , , , ,