Experiment Facebook Offers en kleine toevoeging chatfunctie

Facebook LogoFacebook experimenteert momenteel met een aangepaste versie van Facebook Offers. Diverse gebruikers die aanbiedingen zien in hun nieuwsoverzicht melden extra opties te hebben. Te zien is in de onderstaande screenshot dat er twee knoppen zijn geplaatst bij de aanbieding. De eerste knop 'shop now' is gericht op het shoppen en verwijst naar de site van het desbetreffende bedrijf, deze knop vervangt de bestaande knop 'Get offer'.

De tweede knop 'remind me' is er om op een later tijdstip een herinnering te ontvangen over de aanbieding. In dit laatste geval is het aan de beheerder van de pagina om een gebruiker te mailen of een notificatie te sturen voordat een aanbieding eindigt. Beheerders van pagina's mogen maximaal één notificatie sturen naar gebruikers die hebben aangegeven een herinnering te willen ontvangen. Het klikken op de 'remind me' knop zorgt tevens voor een popup die in beeld verschijnt om de aanbieding te delen met vrienden.

facebook_offers_experiment

Chatfunctie

Facebook heeft recent een kleine wijziging doorgevoerd in de chatfunctie die aan de rechterkant van de website staat. Te zien is nu achter de naam van elke gebruiker hoelang het geleden was dat ze voor de laatste keer mobiel actief waren op het sociale netwerk.

facebook_chat

Lees meer over: ,