Evenement lancering Windows 8 en Surface op 25 oktober

Het duurt nog ruim een maand voordat Windows 8 en de nieuwe tablet van Microsoft beschikbaar zullen komen. Mary Jo Foley, volger van Microsoft weet op basis van een bron te melden dat het bedrijf waarschijnlijk op 25 oktober een groot evenement zal gaan houden in Manhattan, New York om zowel Windows 8 als de Surface te gaan lanceren.

Waar het evenement precies gehouden zal gaan worden is nog niet duidelijk, het is wel zo dat Microsoft ook voor de lancering van Windows 7 in 2009 een evenement in New York organiseerde, dit kon toen live gevolgd worden op internet. CEO Steve Ballmer zal waarschijnlijk de presentatie leiden en vermoedelijk zullen diverse bekende artiesten gaan optreden, het is nog even de vraag of ook Bill Gates aanwezig zal zijn in New York.

Windows Phone 8

Op 29 oktober zal Windows Phone 8 worden gelanceerd en dit evenement zal waarschijnlijk plaatsvinden in San Francisco of Los Angeles. De eerste toestellen zouden dan een week tot twee weken later beschikbaar gaan komen, begin november dus. 30 oktober tot en met 2 november zal Microsofts Build-conferentie 2012 plaatsvinden gericht op ontwikkelaars en Windows 8, Windows Phone 8, Windows Azure, Xbox en meer.

Lees meer over: , ,