Eric Schmidt maakt handleiding voor overstap van iPhone naar toestel met Android

Eric Schmidt maakt handleiding voor overstap van iPhone naar toestel met Android

Voormalig CEO van Google Eric Schmidt heeft de moeite genomen om een uitgebreid bericht op Google+ te plaatsen om gebruikers te helpen met het overstappen van een iPhone naar een toestel met Android. Op dit moment stappen diverse vrienden van hem over van een iPhone naar een toestel met Android zoals de Samsung Galaxy S4 en de Nexus 5, hij geeft aan dat een toestel met Android een perfect cadeau voor de aankomende kerstdagen is voor iemand die op dit moment nog een iPhone gebruikt.

The latest high-end phones from Samsung (Galaxy S4), Motorola (Verizon Droid Ultra) and the Nexus 5 (for AT&T, Sprint, T-Mobile) have better screens, are faster, and have a much more intuitive interface. aldus Eric Schmidt in zijn inleiding.

Zijn bericht gaat vervolgens verder met uitleg over hoe eenvoudig over te stappen naar Android. Zoals de mensen die zijn overgestapt van een PC naar een Mac en dit nooit meer hebben teruggedraaid gelooft Schmidt dat degene die overstappen van een iPhone naar een toestel met Android daarna ook nooit meer een iPhone willen hebben. Aan het einde van zijn bericht adviseert hij degene met een iPhone om browser Google Chrome voor iOS te gebruiken in plaats van Safari omdat de browser sneller en beter is op allerlei vlakken.

Het volledige bericht van Eric Schmidt lees je hier op Google+.

Lees meer over: , , , ,