Enkele kleine updates Google+

Het team van Google+ heeft een update doorgevoerd betreffende spam. Sinds december probeert het sociale netwerk zelf al te bepalen door naar reacties te kijken of het om spam gaat of niet. Mocht Google denken dat het om spam gaat zal het bericht worden verborgen voor andere gebruikers en kun je deze alleen zelf nog zien en weer zichtbaar maken.

Echter deze reacties bleven wel staan tussen de andere reacties en dit is niet langer het geval. Google zal nu alle spam automatisch groeperen en ingeklapt bovenaan alle reacties plaatsen. Door op de link te klikken kunnen de reacties alsnog worden getoond en is er de optie om een reactie alsnog te plaatsen in het geval dat Google het mis heeft.

Mobiele applicatie

Overigens is er nog een andere update betreffende de mobiele versie van het sociale netwerk. Er zijn een aantal zaken doorgevoerd die al langer beschikbaar zijn in de applicaties voor iPhone en Android. Wie gebruik maakt van de mobiele versie kan nu onder andere de What's hot stream bekijken en er kan bekeken worden wie allemaal een +1 aan je eigen berichten heeft toegekend. Naast deze update is er ook een nieuwe versie van de applicatie voor Android uitgebracht waarmee enkele bugs zijn opgelost.

Overig

Dan zijn er nog een aantal kleine verbeteringen betreffende het uploaden van foto's. Foto's die zijn geselecteerd maar nog niet worden geĆ¼pload kunnen nu geannuleerd worden en de bestandsnaam wordt getoond in de thumbnail. Verder zijn er een aantal bugs betreffende Hangouts opgelost en er is een nieuw spel toegevoegd, Kingdom Age.

Lees meer over: ,