Eminem eerste persoon met 60 miljoen likes op Facebook

Rapper Eminem is momenteel de meest populaire persoon op Facebook en hij heeft nu als eerste 60 miljoen fans op het sociale netwerk. Uit cijfers van PageData komt naar voren dat hij gemiddeld bijna 27.000 nieuwe fans erbij krijgt, wekelijks zijn dat er bijna 180.000. Kijkend naar de populairste pagina's op het netwerk staat de rapper op de vijfde plaats na Facebook for Every Phone, Facebook, Texas HoldEm Poker, en YouTube.

Rihanna

De volgende populaire persoon is zangeres Rihanna die in 2010 nog met Eminem het nummer "Love The Way You Lie" maakte, zij staat op dit moment op bijna 60 miljoen likes en krijgt dagelijks iets meer dan 22.000 nieuwe fans erbij, wekelijks zijn dit er 167.000.

Zangers Shakira staat op 53.4 miljoen likes en Lady Gaga staat momenteel op 53 miljoen likes. Lady Gaga stond bijna 8 maanden op de eerste plaats als de populairste persoon op het sociale netwerk maar Eminem ging de zangeres in februari vorig jaar voorbij. Michael Jackson sluit de top 10 populairste pagina's af met meer dan 51.1 miljoen fans.

Lees meer over: