Einde voor At Anywhere van Twitter

Twitter heeft aangekondigd de stekker te trekken uit het @Anywhere platform. @Anywhere werd oorspronkelijk in april 2010 geïntroduceerd waarmee Twitter eenvoudig in een website geïntegreerd kan worden middels een aantal regels code.

Op deze manier is het bijvoorbeeld mogelijk om alle vermeldingen naar een account op Twitter te voorzien van een link en een hovercard. Door met de muis op een link te gaan staan komt deze hovercard dan in beeld met meer informatie over de betreffende gebruiker plus een aanvullende knop om de gebruiker direct te gaan volgen op Twitter.

Een ander onderdeel is een Tweet Box die geplaatst kan worden op een website waarmee iemand rechtstreeks vanaf een pagina een bericht op Twitter kan plaatsen.

Als laatste zijn er knoppen om in te voegen op websites waarmee een bezoeker direct een account kan gaan volgen. Inmiddels zijn alle features echter achterhaald en zijn er diverse alternatieven beschikbaar waaronder voor de knoppen en daarom is besloten om @Anywhere definitief uit de lucht te gaan halen, dit zal gebeuren per 6 december dit jaar.

Lees meer over: