Einde Safari voor Windows?

Apple is mogelijk gestopt met de ontwikkeling van browser Safari voor Windows. Wie op dit moment op zoek gaat naar de download van de browser komt bedrogen uit nu de Nederlandse pagina waar eerst de browser voor Windows gedownload kon worden een melding 'De pagina die je zoekt, is helaas niet gevonden' geeft. Wie even verder zoekt komt uiteindelijk op een Engelse pagina met meer informatie over de browser uit maar ook hier is er geen mogelijkheid om de browser te downloaden. Onderaan staat wel dat de laatste versie standaard aanwezig is in het vandaag uitgebrachte Mountain Lion.

Alles wijst er dus op dat Apple nu gestopt is met de ontwikkeling van de browser die alweer bestaat sinds 2008 al is dit nog niet helemaal zeker, het bedrijf heeft namelijk zelf op het moment van schrijven nog geen mededeling hierover naar buiten gebracht.

Safari Downloaden

Hoewel de downloadpagina offline is gehaald kan de pagina die in beeld komt na het downloaden nog wel geopend worden al gaat hier wel het nodige mis qua opmaak. De laatste versie van de browser was versie 5.1.7, na enig speurwerk blijkt er nog wel een mogelijkheid te bestaan om deze versie te downloaden, dit kan voorlopig op deze pagina.

Lees meer over: , ,