Eigenaren Google Glass mogen vrienden uitnodigen

Google Glass Logo Google gaat het vorig jaar gestarte Glass Explorer program verder uitbreiden. Diverse testers van de bril van Google hebben namelijk per e-mail een bericht ontvangen van het bedrijf met als onderwerp 'Invite a friend to explore Glass' waarin staat dat ze een vriend mogen uitnodigingen om Google Glass te gaan uitproberen. Het gaat nog om een kleine groep gebruikers die het onderstaande bericht van het bedrijf hebben ontvangen.

Vrienden die mee willen doen aan het testprogramma moeten wel voldoen aan een aantal door Google gestelde voorwaarden. Zo moet de persoon woonachtig zijn in de Verenigde Staten en 18 jaar of ouder zijn. Verder moet diegene de bril zelf kunnen ophalen in San Francisco, New York of Los Angeles en ook gewoon 1500 dollar betalen net als iedereen.

Eerder dit jaar werden er een groot aantal exemplaren van de Google bril uitgedeeld aan ontwikkelaars die zich hiervoor afgelopen jaar hadden opgegeven tijdens Google I/O. Tevens werd er eerder dit jaar een actie opgezet op sociale media om testers te zoeken. Google heeft wat dat betreft in het verleden vaker op deze manier gewerkt op basis van uitnodigingen zoals bijvoorbeeld met producten als Google+, Google Wave en ook Gmail. Het is de verwachting dat de bril van het bedrijf vanaf volgend jaar in de winkels zal liggen.

google_glass_uitnodiging_2

Lees meer over: ,