Eerste woordje baby: Google

Eerste woordje baby: Google

Een bijzonder effect van Google Now op een baby uit de Verenigde Staten. Vaak is het zo dat het eerste woordje van een baby Mama is maar dit was niet het geval met een baby uit de Verenigde Staten, haar eerste woordje was namelijk... Google... zo liet gebruiker Jay Kalia weten in het Google Search Forum van het bedrijf. Dat dit heeft kunnen gebeuren komt waarschijnlijk omdat Jay dagelijks met regelmaat het commando 'OK Google' tegen zijn Nexus smartphone uitspreekt om zodoende bijvoorbeeld een zoekopdracht te starten of een routebeschrijving te maken. Toen gebeurde het plotseling dat zijn nichtje op een dag de telefoon van Jay pakte, tegen haar mond hield en het commando Google schreeuwde.

I guess she has been watching me shout "Google" at my Nexus numerous times a day to start voice commands, prompt directions, and ask random questions to fuel my curiosity.
So the other day, she grabbed my phone, held it to her mouth, and yelled "Google!"

It was hilarious! If there's any interest at Google, I have a video!

So I guess to sum up, I'm really just seeing if this would spark any activity in Mountain View. It seems like a good opportunity to leverage some brand equity! 🙂

Happy Holidays!

-Jay

Een medewerker van Google reageerde.

Love this, Jay. She's clearly an early adopter! Thanks for sharing.

Happy holidays!

Lees meer over: ,