Eerste video Instagram met 1 miljoen likes

instagram_video_logo De feature om video's te maken met Instagram bestaat nu een aantal dagen en in de eerste 24 uur na introductie werden er al ruim 5 miljoen video's gemaakt. Met de nieuwe feature kunnen korte video's worden gemaakt van maximaal 15 seconden met achteraf de mogelijkheid om diverse filters toe te passen vergelijkbaar met de fotofilters.

Een groot aantal gebruikers zijn dus aan de slag gegaan met de videomogelijkheid waaronder diverse beroemdheden. De eerste mijlpaal komt op naam van popster Justin Bieber want zijn video is de eerste video die meer dan 1 miljoen likes kreeg. Gezegd moet worden dat het hielp dat de video ook op Twitter werd gedeeld waar hij meer dan 40 miljoen volgers heeft. Justin Bieber was al afgelopen jaar de eerste gebruiker met 1 miljoen volgers en inmiddels is dit aantal gestegen naar 9 miljoen volgers. Inmiddels heeft Bieber al de nodige video's geplaatst naast de al meer dan 780 gedeelde foto's.

Andere bekendheden die video's hebben gemaakt met Instagram zijn onder andere Madonna (dansend), Wiz Khalifa, Jimmy Fallon, LeBron James en Ryan Seacrest.

Lees meer over: ,