Verkeerde versie Google+ applicatie voor iPhone uitgebracht

De applicatie voor Google+ is pas slechts een aantal uur beschikbaar en nu blijkt dat er een verkeerde versie van de applicatie online is gekomen. Al snel na het beschikbaar komen van de applicatie kwamen er berichten van gebruikers die allerlei problemen ondervonden. In sommige gevallen liep de applicatie vast en diverse mensen werden constant uitgelogd. Het blijkt nu dat er een testversie van de applicatie is uitgebracht wat dus de oorzaak van alle problemen is. Deze testversie was niet zo stabiel als de laatste definitieve versie en bevatte ook niet de meest recente verbeteringen.

Meer over de applicatie zelf in het artikel: Applicatie Google+ voor iPhone nu beschikbaar.

Versie checken

Heb je binnen anderhalf uur na het uitkomen van de applicatie vanavond deze gedownload dan bestaat er een goede kans dat je de verkeerde versie hebt geïnstalleerd.

Om dit te controleren log eerst in op je telefoon en druk daarna linksboven op het kleine witte tandwieltje. Er komt dan een menu tevoorschijn en direct bovenaan staat dan welke versie van de applicatie je momenteel hebt geïnstalleerd. Dit zou versie 1.0.1.1809 moeten zijn. Klopt dit niet dan is het dus aan te raden om de applicatie te verwijderen en opnieuw te downloaden zodat je wel over de juiste versie beschikt.

Inloggen

Mocht je overigens na de update niet meer kunnen inloggen dan helpt het om je toestel helemaal uit te schakelen. Na het opnieuw aanzetten zou dit weer moeten werken.

Lees meer over: , ,