Eerste kloon iPhone 5 al gemaakt door Goophone

Nog voordat de nieuwe iPhone is uitgebracht door Apple is er al een Chinese kloon gemaakt. Het gaat om de Goophone I5 die is ontworpen op basis van alle geruchten in de afgelopen maanden over het ontwerp van de iPhone. Veel informatie over de hardware van het toestel is er niet, wel draait de telefoon op het besturingssysteem Android.

Tevens beschikt de Goophone I5 over een 3.5 inch scherm en dus niet over een 4.08 inch scherm zoals vermoedelijk straks de nieuwe iPhone zal gaan krijgen. Nergens wordt er overigens verwezen naar de iPhone en ook het logo van Apple normaal op de achterkant te vinden is niet aanwezig op het apparaat, in plaats daarvan is er een ander logo gebruikt.

Hieronder een foto van de telefoon die toch aardig lijkt op de iPhone 5 mits alle geruchten waar zijn, het is nog niet duidelijk wat de telefoon moet gaan kosten en wanneer deze beschikbaar komt. Eerder maakte het bedrijf ook al een telefoon die bijzonder veel leek op de iPhone 4 en werd de Goophone X1 gemaakt gebaseerd op de HTC One. Overigens is er ook al een Conversion Mod Kit te koop om een 4 / 4S om te toveren tot een iPhone 5.

Lees meer over: , ,