Drie maanden gratis Flickr Pro

flickrFotodienst Flickr heeft met oog op de feestdagen en mogelijk ook vanwege de eerdere onrust omtrent het privacybeleid van Instagram een aanbieding online geplaatst. Je kunt nu drie maanden gratis Flickr Pro krijgen, de betaalde versie van Flickr.

Normaal kost een abonnement 24.95 dollar per jaar en zodoende heeft deze aanbieding een waarde van 6,95 dollar. Na het openen van een account mag er onbeperkt geupload worden naar Flickr tot 50 MB per foto, met een gratis account is er een limiet van 300 MB per maand in totaal. Foto's mogen geplaatst worden in maximaal 60 groepen en originele bestanden kunnen achteraf weer gedownload worden, iets wat met een gratis abonnement niet mogelijk is. Het uploaden van video's kan ook onbeperkt waar dit met een gratis abonnement is beperkt tot het kunnen uploaden van maximaal twee video's per maand. Als laatste hoort bij het Flickr Pro account de optie om statistieken te bekijken.

Het afsluiten van een gratis Flickr Pro account kan op flickr.com/holidaygift. Door na het inloggen naar deze actiepagina te gaan en te drukken op de knop is Flickr Pro direct actief. Overigens bracht de fotodienst recent ook een nieuwe applicatie uit voor iOS met een aantal fotofilters vergelijkbaar met de filters van bijvoorbeeld Twitter en Instagram. De zestien filters in Flickr voor iOS zijn net als de filters in de applicaties van Twitter van Aviary.

flickr_pro_aanbieding_yay

Lees meer over: ,