Nieuwjaarsduik 2014 in Scheveningen dit jaar niet live online te volgen

Nieuwjaarsduik 2014 in Scheveningen dit jaar niet live online te volgen

Net als elk jaar op nieuwjaarsdag zijn er ook vandaag weer in heel Nederland nieuwjaarsduiken georganiseerd. Het meest bekende evenement zal straks plaats gaan vinden in Scheveningen, dit is de nieuwjaarsduik jaarlijks georganiseerd door Unox.

Meer dan 10.000 mensen zullen hier om 12:00 uur een duik gaan nemen in de Noordzee om het nieuwe jaar goed en fris te beginnen. Afgelopen jaar kon er nog live naar het gehele evenement worden gekeken via een livestream op YouTube maar dit is dit jaar niet het geval. Het volgen van de nieuwjaarsduik in Scheveningen kan dit jaar alleen via de accounts van Unox op Twitter en Facebook. De gehele dag door zullen hier updates worden geplaatst. Verder roept het bedrijf iedereen op om hilarische, ontroerende of heldhaftige foto’s te delen op beide sociale netwerken met de hashtag #nieuwjaarsduik.

Indien je graag nog een frisse duik wilt gaan nemen vandaag kijk dan even op de website van Unox. Op de website staat een kaart met alle locaties in Nederland waar je vandaag terecht kunt om een duik te nemen. Op de kaart is te zien dat alle duiken door zullen gaan. Later vandaag zal er overigens nog wel een samenvatting geplaatst worden op YouTube.

Lees meer over: