Digg voor Android uitgebracht

digg_logo Digg heeft na eerder al een app te hebben uitgebracht voor iOS nu een app voor Android uitgebracht. De app bevat vrijwel dezelfde functionaliteiten als de desktopversie van de RSS-lezer. Berichten kunnen worden opgeslagen, worden verzonden naar Instapaper, Pocket en Readability en worden gedeeld op Google+, Twitter, Facebook, LinkedIn, Tumblr, WordPress, Buffer, Dropbox en Google Drive. Tevens kunnen berichten worden verzonden per e-mail. Digg Top Stories kunnen doorzocht worden en binnengekomen nieuwsberichten kunnen op basis van populariteit worden gesorteerd. Een zoekfunctie om nieuwe feeds toe te voegen is aanwezig evenals de mogelijkheid om mappen aan te maken en te verwijderen. Inloggen kan met een accounts van Google, Facebook of Twitter.

Diggs kunnen eventueel ook automatisch worden doorgeplaatst naar Facebook. In de komende maanden zal Digg de app verder gaan ontwikkelen en nog diverse features gaan toevoegen. Zo mist er momenteel nog een feature om een overzicht te kunnen bekijken met alleen ongelezen items, opties om de weergave te wijzigen ontbreken eveneens nog. Digg voor Android kan hier worden gedownload in de Google Play Store.

iOS

Recent bracht Digg nog een bijgewerkte versie uit van de app voor iOS. Met deze update is de mogelijkheid toegevoegd om feeds te kunnen verwijderen evenals een optie om alleen feeds en mappen met ongelezen items weer te geven. Als laatste werd er een Popular sectie toegevoegd. Digg voor de iPhone kan hier worden gedownload in de App Store.

Lees meer over: , ,