Dief steelt vijf iPads van Microsoft

ipad_mini_logo Op de campus van Microsoft in Mountain View zijn recent een aantal iPads zijn gestolen. De dief zou ergens tussen 19 december en 26 december twee iPads 2 en twee iPads 3 hebben meegenomen met gezamenlijke waarde van meer dan 3000 dollar. Er zou ook een vijfde iPad zijn gestolen door de dief, een iPad 4 van 729 dollar.

Nu is het uiteraard niet bijzonder dat het bedrijf iPads heeft liggen op kantoor maar bijzonder is wel dat er verder niets werd gestolen. De dief nam dus alleen de iPads maar geen producten van Microsoft terwijl er vermoedelijk wel dure apparatuur aanwezig was.

De politie geeft aan dat er momenteel nog geen verdachten zijn en dat er ook geen sporen van braak zijn. Alle medewerkers hebben toegang tot de verschillende gebouwen van het bedrijf middels pasjes en de gebouwen waren alleen gesloten op kerstavond en op eerste kerstdag. De politie gaat er van uit dat er beveiligingscamera's aanwezig zijn en als dit echt het geval blijkt te zijn dan zal er mogelijk meer te zien zijn op de gemaakte beelden.

Lees meer over: , ,