Developer Preview van Internet Explorer 11 voor Windows 7

internet_explorer_logoMicrosoft heeft een Developer Preview van Internet Explorer 11 uitgebracht voor Windows 7 en voor Windows Server 2008 R2. De elfde versie van de browser maakt standaard deel uit van Windows 8.1, de gratis update voor Windows 8 die later dit jaar zal worden uitgebracht door het bedrijf en daarnaast zal naar verwachting later dit jaar Internet Explorer 11 voor Windows 7 worden uitgebracht. De nieuwe versie van Explorer voor Windows 7 bevat dezelfde verbeteringen en de verbeterde ontwikkelhulpprogramma's.

De Developer Preview van Internet Explorer 11 is beschikbaar in het Engels (32-bits en 64-bits) en diverse andere talen maar nog niet in het Nederlands. Downloaden kan hier.

Modern.ie

Tegelijk met het uitbrengen van de Developer Preview heeft Microsoft de website Modern.ie bijgewerkt. Microsoft lanceerde eerder dit jaar deze website gericht op ontwikkelaars en ter promotie van Internet Explorer en Windows 8. Als eerste is er nu op de website 25 procent korting te vinden op Parallels Desktop 8 voor Mac OS X, daarnaast zijn er twee nieuwe virtual machines toegevoegd voor het testen van Internet Explorer 11 in Windows 8.1 en Windows 7. Als derde heeft Microsoft een nieuwe screenshot tool toegevoegd in samenwerking met BrowserStack waarmee gratis gekeken kan worden hoe een website in verschillende browsers en verschillende apparaten wordt getoond.

modern_ie_browsertool