Derde testversie iOS 7.1 uitgebracht door Apple

Derde testversie iOS 7.1 uitgebracht door Apple

Apple is momenteel druk bezig met de ontwikkeling van iOS 7.1 (huidige versie is iOS 7.0.4) en inmiddels is de derde bètaversie uitgebracht door het bedrijf. In de vorige testversies waren slechts diverse kleine wijzigingen te zien betreffende de interface maar in deze laatste testversie heeft Apple een aantal ingrijpendere wijzigingen doorgevoerd.

Het gaat om onder andere wijzigingen in de Telefoon-app en het scherm om een iPhone uit te schakelen. Wat betreft de Telefoon-app zijn de knoppen om een telefoontje op te nemen of te weigeren rond gemaakt, dit is ook van toepassing op de knop om op te hangen en de knop om te bellen. De knop om een herinnering in te stellen, te zien als iemand belt, bestaat nu uit alleen een icoon met tekst evenals de knop om een bericht te versturen.

De toetsen van de Telefoon-app zijn nu donkerder, tevens zijn er diverse iconen donkerder gemaakt, het gaat om de iconen van de Telefoon-app, de Berichten-app en Facetime. In de instellingen kan nu parallax worden uitgezet bij het kiezen van een nieuwe achtergrond.

De website iclarified.com heeft een aantal screenshots gepubliceerd waarin de derde bètaversie van 7.1 vergeleken wordt met de huidige versie van iOS. Deze zie je hieronder.

ios_7_beta_3_1

ios_7_beta_3_2

ios_7_beta_3_3

ios_7_beta_3_4

Lees meer over: ,