De volledige versie van Windows 8 kopen

Sinds vrijdag is dan Windows 8 wereldwijd te koop. Speciaal voor de lancering van de nieuwe versie van het besturingssysteem is de bijbehorende website voorzien van een geheel nieuw jasje. Wie nu wil gaan overstappen op Windows 8 heeft een aantal mogelijkheden die allemaal op deze pagina staan beschreven. Zo kan een upgrade naar Windows 8 Pro aangeschaft worden voor 29,99 euro, het gaat dan om een download. Eventueel de upgrade op DVD kopen kan ook, de DVD moet hoes kost dan 59,99 euro.

Volledige versies van Windows 8

Zodoende kan er tegen een lage prijs, zeker vergeleken met vorige versies van Windows, worden geüpgraded naar de nieuwste versie. En dit is dan ook waar Microsoft wereldwijd voornamelijk groots op inzet. Zowel op de website van Windows als in de webwinkel is alleen de upgrade naar Windows 8 Pro te vinden maar niet de volledige versie van het besturingssysteem. Ondanks dat deze niet door Microsoft zelf wordt aangeboden is deze uiteraard ook gewoon beschikbaar. De volledige versie van Windows 8 is er voor 99 euro, de volledige versie van Windows 8 Pro kost 149 euro. Deze licentie is uiteraard geldig voor een enkele computer maar mag eventueel wel gebruikt worden voor virtuele machines. Kopen van de volledige versie kan onder andere bij winkels als Dixons en Alternate.

Overigens als je de reguliere versie van Windows 8 hebt aangeschaft voor 99 euro en je wilt later toch upgraden naar Windows 8 Pro dan kan dit door het Windows 8 Pro Pack aan te schaffen, deze kost 59,99 euro. Meer over de verschillen tussen de versies lees je hier.

Lees meer over: ,