De Tour de France op Twitter #TDF2015 #TDFutrecht

De Tour de France op Twitter #TDF2015 #TDFutrecht

Op deze bijzonder warme dag zal straks de Tour de France gaan starten in Utrecht. De Ronde van Frankrijk zal beginnen in Utrecht met een tijdrit van 13.8 kilometer lang. Morgen zal de eerste etappe worden verreden en deze gaat van Utrecht naar Neeltje Jans (166 km).

Uiteraard kan de volledige Ronde van Frankrijk die duurt tot 26 juli gevolgd worden op Twitter en uiteraard heeft het bedrijf enkele hashflags beschikbaar gemaakt voor het evenement, hashtags die automatisch worden voorzien van een klein icoontje. Zo zal de hashtag #TDF2015 worden voorzien van een fiets, aan de hashtag #TDFutrecht is het logo van de start, ook een fiets, gekoppeld en als laatste zijn de truien beschikbaar als hashflags.

twitter_hashflags_tour_de_france

Berichten die worden gekoppeld aan de hashtag #TDFutrecht zullen vanmiddag ook worden getoond op grote schermen bij de start en langs het parcours. Ook zal er een live hashtag battle plaatsvinden op schermen waarin fans door de hashtag van hun favoriete wielrenners te tweeten deze renners naar de virtuele top van de berg kunnen duwen.

twitter_wedstrijd_tour_de_france

Lees meer over: ,