De strijd om de 250 miljoen views op YouTube

Slechts een aantal maanden geleden nam de video Bad Romance van Lady Gaga de eerste plaats over op YouTube kijkend naar het aantal views. Lady Gaga versloeg daarmee de video 'Charlie bit my finger', op dat moment had de clip 180 miljoen views. Nu een aantal maanden later is dit aantal flink gestegen en gaat de clip richting de 250 miljoen views. Het is echter nog maar de vraag of Lady Gaga instaat is om als eerste dat aantal te behalen want er is concurrentie gekomen.

De video van Justin Bieber en Ludacris heeft namelijk de eerste plaats overgenomen en is op dit moment de best bekeken video op YouTube. Op het moment van schrijven is de video 247,477,795 keer bekeken, Bad Romance staat op 246,415,379 views.

Op internet is de strijd tussen fans die hopen dat hun artiest als eerste de 250 miljoen views haalt losgebarsten. Gebruikers hitsen elkaar op om maar zo vaak mogelijk de video te bekijken en gezien het feit dat Justin Bieber nu een miljoen views voorsprong heeft zal hij degene zijn die dit aantal waarschijnlijk als eerste zal gaan halen.

Verder kijkend moet Bieber zijn meerdere erkennen in Lady Gaga. In totaal zorgden alle video's van Lady Gaga samen al voor meer dan een miljard views.

Lees meer over: , ,