De nieuwe iPhone 5 kan nu al gereserveerd worden

Wil je er zeker van zijn dat je straks de nieuwe iPhone van Apple zo snel mogelijk in huis hebt dan kun je nu al terecht bij Phone House (Priority Club Service). Volgende week woendag zal Apple vrijwel zeker de nieuwe iPhone 5 presenteren en vermoedelijk zal het toestel vanaf vrijdag 5 oktober in Europa, waaronder in Nederland, verkrijgbaar zijn.

Ondanks dat er behalve de vele geruchten er nog niets officieel duidelijk is over de iPhone 5 kun je het toestel dus al wel vast bestellen in een winkel van het bedrijf of op de website. Het inschrijven voor de iPhone 5 is echter niet gratis, dit kost 10 euro en zodra het toestel eenmaal beschikbaar is dan zal deze op volgorde van inschrijving worden uitgegeven.

Het is tevens zo dat dit alleen kan in combinatie met een abonnement. Het abonnement wordt afgesloten bij het ophalen van het toestel. De dan geldende abonnementsprijzen en –kortingen zijn van toepassing. Daarnaast krijg je wel 20 euro cadeau om te besteden aan accessoires. Mocht Phone House niet in staat zijn om binnen een maand het toestel te leveren dan krijg je het inschrijfgeld terug, of via een winkel of via de klantenservice.

Lees meer over: ,