De Justin Bieber URL-verkorter, straks Ladyga.ga? – update

Voor de fans van de Canadese zanger Justin Bieber is er zowaar een speciale URL-verkorter gelanceerd. Met Bieber.ly hoeven fans de zanger tijdens het surfen niet meer uit het oog te verliezen want deze service zorgt ervoor dat de zanger altijd in beeld blijft staan... Nadat je op de homepage een URL hebt verkort komt er een Bieber.ly adres terug. Het verkorten gaat niet zomaar maar met een effectje. Na het invoeren van een adres vliegt deze in het oor van Justin en komt via de mond er een korte URL uitrollen.

Zodra je het verkorte adres opent, zoals bijvoorbeeld, bieber.ly/3748 deze dan zie je de desbetreffende pagina in beeld met aan de rechterkant een grote foto van de zanger. Tja, de reguliere gebruikers zal het niet echt aanspreken 🙂 maar hoeveel zangers of zangeressen kunnen inmiddels zeggen dat ze een eigen URL-verkorter hebben?.

Offline

Binnen 24 uur na lancering ontvingen de makers van de service een e-mail van de advocaten die de belangen behartigen van de zanger met het verzoek de tool uit de lucht te halen en dus is de service niet meer te gebruiken. Gelukkig hebben we de foto's nog :-).

Lees meer over: ,