De iPhone 5 in Nederland en 21 andere landen beschikbaar

Vanaf vandaag is de nieuwe iPhone van Apple dan ook te koop in Nederland, België en 20 andere landen. Er stonden vanmorgen honderden mensen voor de winkel van Apple in Amsterdam waar de verkoop van het toestel om 8 uur begon. De eerste in de rij was gisterochtend al gaan staan voor de winkel. Net als in andere landen werden de eerste klanten enthousiast door de medewerkers van Apple met applaus ontvangen in de winkel.

De nieuwe iPhone is te bestellen op de website van Apple voor een bedrag van 659 euro, je hebt dan de 16 GB versie. De 32 GB versie van de iPhone 5 kost 759 euro en het duurste model, de 64 GB versie kost 859 euro. De levertijd bedraagt net als in andere landen waar het toestel al sinds vorige week vrijdag beschikbaar is drie tot weken.

T-Mobile

Provider T-Mobile laat weten dat vandaag en morgen de eerste 10.000 klanten hun iPhone 5 krijgen, deze wordt of thuisbezorgd of opgehaald in een winkel van het bedrijf. Vandaag gingen enkele directieleden waaronder algemeen directeur Thomas Berlemann mee met de bezorgdienst om het toestel aan een aantal klanten persoonlijk te overhandigen.

Lees meer over: ,