De enge Halloween homepage van Bing en vragen van Facebook

Zoals je vandaag waarschijnlijk wel hebt gezien heeft Google een interactief spookhuis op de homepage van de zoekmachine gezet vanwege Halloween. Aanvullend op de doodle heeft Google ook een Easter Egg verstopt in de resultaten in de vorm van vleermuizen.

Maar niet alleen Google staat in het teken van Halloween, ook de grote concurrent Bing doet mee aan deze feestdag. Op de homepage van de zoekmachine van Microsoft is eveneens een spookhuis te vinden maar dan in een iets andere vorm en vooral iets engere vorm. Wie goed kijkt naar de video ziet zo en af toe spoken verschijnen achter de ramen van het huis en kijk ook even naar de boom aan de linkerkant naast het huis.

Facebook

Facebook doet vandaag ook een duit in het zakje maar op een heel andere manier. Diverse gebruikers van het sociale netwerk zien namelijk in het veld om een nieuw bericht te plaatsen vragen gerelateerd aan Halloween staan. Zo kan een vraag bijvoorbeeld zijn aan een gebruiker wat diegene gaat doen dit jaar en welk kostuum diegene gaat dragen.

Lees meer over: ,