De bevestiging van Apple, 10 september presentatie iPhone 5S en iPhone 5C

De bevestiging van Apple, 10 september presentatie iPhone 5S en iPhone 5C

Het werd al enige tijd verwacht maar nu is er de officiële bevestiging van Apple zelf, het bedrijf heeft uitnodigingen rondgestuurd naar de pers voor een presentatie volgende week dinsdag 10 september. Hoewel de uitnodiging zoals gebruikelijk niet direct aangeeft wat er volgende week dinsdag precies aangekondigd zal gaan worden gaat het zo goed als zeker om de presentatie van de nieuwe iPhone 5S en de nieuwe iPhone 5C.

De uitnodiging is kleurrijk en heeft als titel This should brighten everyone's day gekregen, de kleuren en de titel slaan in dit geval waarschijnlijk op de plastic goedkopere iPhone 5C die in meerdere kleuren zoals groen, geel, blauw en rood beschikbaar zal gaan komen. Wat betreft de iPhone 5S zal er waarschijnlijk een grijze en een goudkleurige variant worden gepresenteerd. Tevens was er recent het bericht dat iOS 7 beschikbaar komt.

Het evenement van Apple zal beginnen om 19:00 uur Nederlandse tijd en zal waarschijnlijk volledig live gevolgd kunnen worden op de website van Apple. De nieuwe iPad zal naar verwachting volgende week nog niet aangekondigd worden evenals de nieuwe iPad Mini.

Beiden apparaten worden volgende maand pas verwacht.

Lees meer over: , ,