Concert DJ Tiësto live op Twitter

Een uniek moment volgende week op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas. Want Twitter zal dan in samenwerking met HP en Intel voor het eerst een live concert gaan streamen van niemand minder dan 'onze eigen' DJ Tiësto. Het 90 minuten durende concert dat plaatsvindt in nachtclub XS in Las Vegas kan gevolgd worden op de nieuwe brand pages van beide bedrijven en dient direct als aftrap van Tiesto's eigen realityshow. In the Booth, zoals de show heet bestaat uit 10 afleveringen die vanaf 17 januari alleen zijn te bekijken op YouTube en een kijkje geven in het leven van de DJ.

11 januari

Het live volgen van het concert kan op woensdag 11 januari aanstaande om 10 uur 's avonds lokale tijd, dit is 7 uur donderdagochtend Nederlandse tijd. Nu is dit uiteraard aan de vroege kant, mocht je het niet redden om op dit tijdstip op te staan dan wees niet getreurd want na afloop kan het concert gedurende 48 uur ook nog bekeken worden op Twitter. De pagina's van beide bedrijven op Twitter: twitter.com/HP en twitter.com/Intel.

Merken

Begin december introduceerde Twitter pagina's voor merken en zowel HP als Intel behoren tot de kleine groep bedrijven die deze pagina's mogen uitproberen. Twitter geeft aan tegen het einde van het eerste kwartaal de pagina's verder uit te rollen.

Lees meer over: