Concert Coldplay live te bekijken op YouTube

Woensdagavond zal YouTube een concert van de populaire Britse band Coldplay, dat plaatsvindt in het Plaza de Toros de Las Ventas in Madrid live uitzenden op YouTube. Het concert zal om 22:00 uur beginnen en kan zowel gevolgd worden op het officiële YouTube-kanaal van de band alsop de Nederlandse homepage van de videowebsite.

Er zit tevens een Nederlands tintje aan het concert want de regie is in handen van Anton Corbijn en in het voorprogramma staat de Nederlandse DJ Fedde le Grand.

MYLO XYLOTO

Coldplay viert met het concert de release van zijn nieuwe cd MYLO XYLOTO die de singles ‘Every Teardrop is a Waterfall’ en ‘Paradise’ bevat evenals het duet met zangeres Rihanna, 'Princess of China'.Tevens is het concert het laatste in de reeks 'American Express Unstaged', een zesdelige serie live-concerten geproduceerd door YouTube, Vevo en American Express. De vorige vijf concerten trokken meer dan 40 miljoen kijkers.

Weer

Omdat het om een openluchtconcert gaat kan het gebeuren dat het weer roet in het eten gooit. In dat geval wordt het concert mogelijk verlaat of helemaal afgelast.

Lees meer over: ,