Chromecast Google mogelijk op korte termijn in Nederland

Chromecast Google mogelijk op korte termijn in Nederland

Mogelijk komt de Chromecast van Google op korte termijn naar Nederland, het kleine apparaatje is tot op heden alleen nog maar te koop in de Verenigde Staten. De Chromecast is een klein apparaatje in juli geïntroduceerd door het bedrijf waarmee eenvoudig content zoals video's, muziek en foto's op een televisie getoond kan worden, aansturen van het apparaatje gaat middels een computer, tablet of een smartphone.

Het vermoeden dat de Chromecast binnenkort in Nederland uitgebracht zal gaan worden komt voort uit het feit dat Google de bijbehorende app beschikbaar heeft gemaakt in de Nederlandse Google Play Store. Deze app is benodigd om de Chromecast in te stellen en verder te beheren. De omschrijving van de app is overigens nog niet in het Nederlands.

De prijs van het apparaatje in de Verenigde Staten is 35 dollar, wat de prijs straks in Nederland zal gaan worden is op dit moment nog niet duidelijk, mogelijk zal dit 35 euro gaan worden. Ook is nog niet duidelijk of de Chromecast straks alleen in de Google Play Store te bestellen zal zijn of dat ook bepaalde winkelketens het apparaatje gaan verkopen.

Lees meer over: , , ,