Chrome Web Store: Offline Apps

In de Chrome Web Store heeft Google een nieuwe categorie ingelicht met een overzicht van applicaties voor browser Google Chrome die ook offline gebruikt kunnen worden.

In de lijst diverse applicaties van Google zelf zoals de applicatie Google Agenda die al door bijna 3 miljoen gebruikers wordt gebruikt, Google Docs en ook Gmail. Ook diverse spellen zijn in het overzicht te vinden waaronder Angry Birds. In het geval dat je in de situatie komt dat je geen verbinding hebt met internet kun je zodoende toch nog beperkt bij je mail of toch nog bijvoorbeeld Angry Birds spelen. De collectie applicaties bekijk je hier.

Ontwikkelaars

Naast het toevoegen van de nieuwe categorie is de Web Store beschikbaar gemaakt in een aantal nieuwe landen waaronder Turkije, Egypte en Oekraïne, hiermee komt het totaal aantal landen op 42. Voor ontwikkelaars heeft Google nu meer statistieken beschikbaar gemaakt. Zo is te zien hoe vaak extensies en applicaties worden bekeken versus het aantal installaties zodat het inzichtelijker wordt hoe extensies en applicaties presteren.

Lees meer over: , ,