Chrome Web Store in een nieuw jasje

Google heeft de Chrome Web Store van een volledig nieuw jasje voorzien. De nieuwe interface is alleen te zien in Google Chrome zelf, bezoek je de website met een andere browser dan krijg je de oude interface nog gewoon in beeld.

Op de homepage worden de extensies en applicaties met grotere afbeeldingen getoond, door met de muis op een blok te gaan staan komt er kleine omschrijving in beeld plus een knop om de extensie snel toe te voegen aan de browser. Als je naar beneden scrollt blijft aan de linkerkant de navigatie staan. Je kan vervolgens oneindig door scrollen naar beneden, een knop Volgende om naar de volgende pagina te gaan is niet meer aanwezig.

De zoekfunctie staat nu linksboven. Door direct op een afbeelding te klikken komen de details in beeld in een popup die over het overzicht wordt geplaatst. Hier tevens grotere screenshots en nieuwe tabbladen om de details en reviews te bekijken. Aanbevolen items worden hier niet meer getoond evenals andere extensies van de betreffende ontwikkelaar.