Chrome voor Android nu in 31 nieuwe talen

Google heeft een nieuwe versie van browser Chrome voor Android uitgebracht waarmee een groot aantal veelgevraagde functionaliteiten beschikbaar zijn gemaakt. De eerste betaversie van de browser werd begin februari gelanceerd op dat moment in een beperkt aantal landen en talen. Chrome voor Android is nu met deze nieuwe versie ook beschikbaar in 31 nieuwe talen plus in alle landen waar Google Play beschikbaar is.

Enkele nieuwe features in deze update:

  • Je kunt nu op elk gewenst moment de desktop-versie van een website opvragen, voor het geval je liever niet de mobiele versie wilt zien.
  • Je kunt bladwijzers gebruiken als snelkoppeling op het home-scherm, zodat je sneller op je favoriete websites bent.
  • Gebruik je een proxy-setup for Wi-Fi toegang? Je kan nu Chrome gebruiken met een systeemproxy, geconfigureerd bij Android instellingen.

De browser uitproberen? dat kan via hier via Google Play. Versie 4.0 van mobiel besturingssysteem Android (Ice Cream Sandwich) op een telefoon of tablet is vereist. Sinds dat de browser in februari uitkwam is deze meer dan 6000 keer gewaardeerd met 5 sterren, de gemiddelde score komt uit op 4.0 op basis van in totaal 12.301 stemmen.

Lees meer over: , , ,