Chrome Beta voor Android

Chrome Beta voor Android Al jaren is het zo dat er meerdere versies van browser Google Chrome beschikbaar zijn. Er is een ontwikkelaarsversie met veel experimentele features en veel updates, er is een bètaversie en er is een stabiele versie die de meeste gebruikers hebben geïnstalleerd. Naast deze drie kanalen is er nog Google Chrome Canary die hetzelfde is als de ontwikkelaarsversie maar naast de stabiele versie geïnstalleerd kan worden.

Google heeft aangekondigd een vergelijkbare weg in te slaan met de browser voor Android. Gebruikers van het mobiele besturingssysteem kunnen nu een bètaversie van de browser installeren naast de stabiele versie die sinds begin februari afgelopen jaar beschikbaar is. Gebruikers van Chrome Bèta voor Android hebben eerder beschikking over de nieuwste features van de browser om uit te proberen waarbij Google wel aangeeft dat bepaalde features mogelijk niet altijd goed functioneren, het is immers een bètaversie.

Chrome Beta is hier in Google Play te vinden, Android 4.0 of hoger is vereist. De bèta kan dus gewoon naast de laatste versie van Chrome voor Android geïnstalleerd en gebruikt worden, vergelijkbaar met Chrome Canary. Er is ook een optie om feedback te sturen.

Lees meer over: , , ,