Buienradar start na Zomerradar nu met Winterradar

Buienradar start na Zomerradar nu met Winterradar

Op 22 juni dit jaar kwam Buienradar met de Zomerradar om precies te weten waar en wanneer de zon schijnt, nu met de start van de astronomische winter komt Buienradar met de introductie van de Winterradar. De website wil Nederlanders op deze manier zo goed mogelijk voorbereiden op het winterse weer. Winterradar weet altijd waar het wintert dankzij de sneeuwradar die tot 24 uur vooruit laat zien waar en wanneer het gaat sneeuwen.

Op Winterradar is ook te zien wat de gevoelstemperatuur is, waar er al geschaatst kan worden op natuurijs en met welke winterse omstandigheden rekening gehouden moet worden. Niet alleen in Nederland, maar ook op de pistes in de wintersportgebieden. Verder is er een hagelkans-radar, een winterzon-radar en zijn er winterse foto's en video's.

Het actuele winterweer zal tevens worden geïntegreerd in de weerbulletins van RTL Nieuws, Editie NL, RTL Ontbijtnieuws, RTL Z en op het Buienradar-platform. Bovendien is alles over het winterse weer te volgen op sociale netwerken middels de hashtag '#wintert'.

De nieuwe Winterradar is te vinden op www.winterradar.nl. Een eerder gepubliceerd overzicht met handige websites en apps met betrekking tot weer en verkeer bekijk je hier.

Lees meer over: