Bug Twitter voor Android zorgt voor wit scherm na openen profiel (Ik)

Twitter LogoDiverse gebruikers van de applicatie voor Android van Twitter hebben last van een bug na het installeren van de update die eerder deze week werd uitgebracht. Gebruikers melden dat het tabblad 'Ik' met het eigen profiel niet geopend kan worden, de plek om DM's, favorieten, lijstjes te openen evenals de plek om tussen accounts te schakelen.

Na het openen van het tabblad verschijnt er een geheel wit scherm in beeld zonder verdere informatie. Twitter heeft officieel nog geen mededelingen gedaan over de bug al is wel duidelijk dat het bedrijf momenteel werkt aan een oplossing voor het witte scherm. Het is nog niet duidelijk wanneer dit probleem zal worden opgelost door de microblogdienst.

De update voor Android werd eerder deze week uitgebracht en hiermee werd de applicatie voorzien van een nieuw design meer in lijn met de look and feel van Android 4.0. Verder werd er ondersteuning toegevoegd voor Twitter Cards en er werd swipenavigatie toegevoegd. De applicatie van Twitter kan hier in Google Play worden gedownload.

Lees meer over: ,