Browser RockMelt op de iPhone

Sinds vorig maand is de browser RockMelt voor iedereen beschikbaar. RockMelt draait om sociale netwerken en is gebaseerd op Chromium, het opensourceproject waarop ook Google Chrome is gebaseerd. RockMelt is er nu ook als applicatie voor de iPhone. Het betreft in dit geval echter geen browser maar meer een RSS reader.

Direct na het installeren van de applicatie is het vereist om in te loggen met je Facebook account. Daarna zie je eventueel al ingestelde Feeds in een overzicht plus de mogelijkheid om daar andere websites aan toe te voegen zoals bijvoorbeeld Twitter accounts. Zodra je een feed opent zie je de laatste berichten met per bericht de optie om deze op te slaan en zodoende later te lezen en elk bericht heeft een optie om deze direct te delen op Facebook, op te slaan als favoriet of eventueel te openen in Safari.

Bovenaan de applicatie staat een zoekveld. Zodra je hier een zoekopdracht invoert wordt Google gebruikt als zoekmachine en het is tevens mogelijk om hier een adres van een website in te typen en deze te openen. Zodra je een website in beeld hebt ook hier de optie om deze op te slaan en later te bekijken of eventueel op te slaan als favoriet.

Een aantal screenshots en een video hieronder, downloaden (gratis) kan hier.

Lees meer over: , , ,