Bing voegt knop toe om onderdelen op homepage te verbergen

Microsoft heeft een kleine feature toegevoegd aan de homepage van zoekmachine Bing. Het gaat om een knop waarmee alle elementen op de homepage te verbergen zijn.

Op bijvoorbeeld de Amerikaanse homepage van de zoekmachine heb je bovenin een menu naar de verschillende zoekmachines staan en onderaan staan een aantal verschillende blokken, waaronder een blokje met populaire zoekopdrachten en een blokje met zoekhistorie. De nieuwe knop die rechtsonder staat naast de knoppen om te bladeren door alle geplaatste foto's verbergt alle onderdelen waardoor de homepage een stuk rustiger wordt en de foto goed bekeken kan worden, de hotspots blijven wel actief.

Het is helaas niet zo dat de foto volledig zal worden vergroot en helaas is het ook zo dat de verborgen onderdelen weer verschijnen zodra je een zoekopdracht gaat typen.

Recent dook er ook een knop op om de afbeelding op de homepage van de zoekmachine te kunnen downloaden. Hoewel de optie nog niet verder is uitgerold bleek recent wel dat om de foto te kunnen downloaden het vereist is om te koppelen met Facebook. Na het koppelen kan alleen de laatste foto worden gedownload maar niet de eerder geplaatste foto's. Na het downloaden is de foto tevens voorzien van een logo van de zoekmachine.

Echter kan via een omweg de foto ook gewoon zonder watermerk gedownload worden.

Lees meer over: ,